Nybörjare

Nuvarande> Hem> Nybörjare

Gillen

Tid: 2014-07-24

Gillen

För väldigt många spelare är den sociala biten en av de allra viktigaste delarna i spelupplevelsen; att tillsammans med vänner, gamla som nya, uppleva saker och skapa gemensamma minnen i spelets värld. Gillesystemet är det smidigaste sättet för spelare att kommunicera och interagera med varandra i Legend Online, och att tillsammans leda sitt gille till framgång och storhet är ett av de roligaste och mest givade momenten i spelet.


Gillechatten


Gillechatten finns till för att underlätta kommunikationen gillemedlemmar emellan. Du hittar gillechatten genom ”Vänner”-ikonen. Om du håller muspekaren över ikonen visas en knapp som, om du klickar på den, tar dig direkt till chatten. Du kan även komma till gillechatten genom att klicka på knappen längst ner till vänster i Vännermenyn.


Gillefortet och gillebyggnaderna

I takt med att gillet uppgraderas av gillehövdingen kan även de fyra olika byggnader som finns i gillefortet uppgraderas till högre nivåer. Ju högre nivåer byggnaderna är på, desto mer förmåner får medlemmarna från sitt medlemskap i gillet. När byggnaderna når vissa nivåer låses särskilda funktioner upp. De fyra olika byggnaderna i gillefortet är:


Handelsboden:


Genom att ge bidrag till ditt gille får du bidragspoäng. För dessa bidragspoäng kan du köpa olika sorters föremål i gillets handelsbod. Ju högre nivå handelsboden är på, desto fler och bättre föremål blir tillgängliga.


Valvet:


I gillevalvet kan spelare (förutsatt att det uppgraderats till den nivå som krävs) förvara föremål som de antingen inte vill bära med sig, eller som helt enkelt inte får plats i deras ryggsäckar. Det fungerar alltså som ett extra personligt förvaringsutrymme för samtliga gillemedlemmar. Ju högre nivå valvet är på, desto mer utrymme blir tillgängligt för gillemedlemmarna. Om en spelare lämnar ett gille, skickas de föremål denne förvarat i valvet automatiskt till brevlådan som bilagor.


Altaret:


När man träder in i gillets altare kommer man till välsignelsehjulet. Här kan du spendera bidragspoäng mot att snurra på hjulet, och därigenom vinna alla möjliga olika sorters föremål, som till exempel ädelstenar, kuponger och själaväsen. Ju högre nivå altaret är på, desto fler gånger kan du snurra på hjulet per dag.


Gilletornet:


I gilletornet kan gillets medlemmar lära sig gilleförmågor. Dessa förmågor höjer din hjältes attribut, och är alltså annorlunda från de förmågor du använder i strid.