Strategi

Nuvarande> Hem> Strategi

Bågskytt

Tid: 2014-05-29

BågskyttJägarfolken, som i alla tider levt för sig själva i Gaias avlägsna skogstrakter, har haft pil och båge som huvudvapen sedan urminnes tider. Dessa vindsnabba bågskyttar är oöverträffade när det gäller att oskadliggöra fiender på avstånd.


När de demoniska monstren inledde sin invasion och kröp upp från Avgrunden i stora skaror var det bågskyttarna som först blev varse deras närvaro. De varskodde de andra folken på kontinenten, och med sina pilskurar försvagade de fiendeleden betydligt innan de nådde några tätbebyggda områden.


Det var runt den här tiden som Kaya uppenbarade sig för första gången. Kayas teknik med långbågen var något bortom denna värld och hon blev snabbt skogsjägarnas skyddshelgon, och när hon sida vid sida med svärdmästaren Arkrod kämpade för det Jaramanska Imperiets överlevnad blev hon snart huvudperson i ett otal sagor och legender. Efter kriget sågs hon inte mer till, och hennes namn väcker känslor av både saknad och vördnad hos både bågskyttar och andra närhelst hon kommer på tal.


Nu när kriget på nytt blossat upp är bågskyttarna inte sena att sluta upp till strid. Med sina snabba attacker och känsla för var de ska skjuta sina motståndare för att åsamka så mycket skada som möjligt är de fruktade av de mest härdade våldsverkare och monster. Med sina pilar ska de spilla fiendens blod i Kayas ära.