Strategi

Nuvarande> Hem> Strategi

Magiker

Tid: 2014-05-29

Magiker


Genom sin starka andliga natur och höga intelligens har magikern alltid representerat visdom och välvilja bland Gaias invånare. När gudsharpan slogs i spillror och gudarna föll försvann även de andliga väsen som kontrollerade de magiska elementen utan spår. Den balans mellan världens alla element som uppehållits i tiotusentals år sattes då plötsligt ur spel, och när sedan Avgrundens monster sjösatte sin invasion blev den elementära obalansen värre än någonsin.


Det var i denna kaosets tid som magigudinnan Niluleth föddes. Niluleth var många gånger mer intelligent än oss vanliga människor, och hennes magiska aura var av sällan skådat slag. Hon kom att leda den här av magiker som pressade tillbaka mörkrets makter med sina fantasiska färdigheter i både svart och vit magi.

Magikerna utför sin magi på långt avstånd, och deras mest fruktade magi är de blixt- och eldbaserade formlerna, med vilka de kan tygla de även de allra mest bestialiska monstren. Med sin intellektuella kontroll över de världsliga elementen kan de även generera vit magi och hela de sina som blivit skadade i strid. Därför är magikern en eftertraktad vapendragare, likväl som en fruktad motståndare.  

Nu stundar det slutgiltiga kriget, och de omutliga magikerna har intagit sina platser på frontlinjen.