Strategi

Nuvarande> Hem> Strategi

Krigare

Tid: 2014-05-29

KrigareKrigarens mäktiga fysiska styrka och obeveklighet gör honom till en svårslagen motståndare för vem som helst på kontinenten.


När gudarna föll, och med dem krigarnas gud, Stridsguden, slogs dessa mäktiga kämpars värld plötsligt i spillror. När sedan Avgrundens demoner inledde sin invasion av människornas rike stod krigarna handfallna utan Stridsgudens vägledning, och mänskligheten tycktes stå inför sin undergång.


Men så en dag lyckades hjälten Arkrod, likt David i kampen mot Goliat, dräpa Balrogen med sin ståtliga klinga. Återigen tändes hoppet för människorna, och Arkrod blev känd som den heliga svärdmästaren. Många var de män och kvinnor som tog till svärd och började lära sig Arkrods tekniker, och det dröjde inte länge innan ett otal nya krigare, starka nog att hävda sig i kampen mot de mörka krafterna, slöt upp till strid.

Med sina oöverträffade färdigheter i närstrid kan krigaren få även de mest härdade fiender att börja darra av skräck. Han svingar sitt kraftiga tvåhandssvärd som om det vore lätt som en fjäder både i attack och försvar, och besegras därför aldrig med lätthet. Med sin järnvilja och benhårda fysik låter sig krigaren aldrig rubbas, oavsett om han strider i kvävande värme eller bitande kyla. Otaliga monster kommer kuvas under krigarens svärd i det slutgiltiga kriget.