Spelinformation

Nuvarande> Hem> Spelinformation

Älvornas pakt

Tid: 2014-05-28

I takt med att Avgrundens mörka krafter blir starkare ökar behovet av samarbete mellan de olika släktena på det godas sida, för att effektivt kunna stå emot fiendernas angrepp. Därför har människorna lierat sig med älvorna för att tillsammans kämpa mot Avgrundens monster. De ärofulla och godhjärtade älvorna använde således sin ljusmagi för att skapa den mytomspunna pakten – Älvornas pakt, en metafysisk länk mellan älvor och människor. Nu kan den aktiveras av vilken hjälte som helst, som därmed kan dra fördel av älvornas magi.


1.Översikt:

Älvornas pakt är en samling tidsbegränsade bonuseffekter. De sex olika effekterna kan antingen aktiveras en och en, eller alla samtidigt. Du kan köpa Älvornas pakt både paket- och styckvis i butiken, men du kan även aktivera bonuseffekterna genom den meny som öppnas när du klickar på “Älvornas pakt”-ikonen som du hittar precis under din hjältes porträttbild. Om du aktiverar en bonuseffekt fler än en gång så förlängs dess giltighetstid.

Alla spelare får tidigt chansen att prova på Älvornas pakt i 24 timmar.


2. Hur fungerar det:

Älvornas pakt omfattar följande sex bonuseffekter:


Fickmarknad: Ger dig möjlighet att öppna marknadsmenyn var du än befinner dig. Detta gör du genom att klicka på följande knapp i menyn för Älvornas pakt när bonuseffekten är aktiverad

Läkekraft: Gör att du återfår HP automatiskt, utan användning av blodbutelj.

Pirattaktik: Gör det möjligt att plundra gratis.

Tidsgudens nåd: Gör det möjligt att påskynda andakt gratis

Superkraft: Gör det möjligt att hämta bonuseffekten Superkraft en gång per dag. Bonuseffekten gäller i 30 minuter efter hämtning och gäller i kampanjobygder, lagobygder och i katakomberna. Du hämtar bonuseffekten genom att klicka på följande knapp i menyn för Älvornas pakt.

Prisjägarens hemlighet: Gör det möjligt att slutföra premieuppdrag direkt i uppdragsmenyn. Gäller i 31 dagar