Nyheter

Nuvarande> Hem> Nyheter

Serversammanslagning S9/10 & S11/12

Tid: 2015-10-12

Kära spelare,


Den 14 oktober klockan 04:30-06:00 kommer vi genomföra en serversammanslagning, server 9/10 och server 11/12 kommer slås ihop! Under denna tid kommer det inte gå att logga in på de två servrarna. Vi vill påminna alla spelare på server 9/10 och server 11/12 att lägga in alla sina astreller i astrokappsäcken, eftersom astreller som ligger fritt ute i astrofältet kan försvinna vid sammanslagning. Se även till att avbryta alla pågående auktioner, eftersom även dessa riskerar att avbrytas vid sammanslagningen. Hoppas ni förstår och lycka till efter sammanslagningen!



Legend Online Serversammanslagning

Ärade spelare! För att serversammanslagningen ska gå så smidigt som möjligt så ber vi er tänka på följande:


1. Medan serversammanslagningen pågår går det inte att skapa nya hjältar.

2. När sammanslagningen är klar återställs världsbossarnas liv och nivå till sitt ursprungsläge.

3. Borttagning av inaktiva spelare
   A. Inaktivitetskrav:
   ① Tid: Spelaren har inte loggat in på sin hjälte på 45 dagar
   ② Nivå: Hjälten har inte nått nivå 12 och har inte flyttat sin fästning från Aftonstranden
   ③ Tankning: Spelaren har inte tankat några diamanter till sin hjälte
   ④ Diamanter: Hjälten har inga diamanter kvar
   ⑤ Hjälten är inte med i något Gille

   B. Efter borttagning:
   ★De hjältar som uppfyller alla ovanstående krav ses som inaktiva och tas bort, men deras spelar-ID kommer sparas.
   ★Efter att en hjälte blivit borttagen sparas dess namn i tre månader. Om spelaren loggar in under den här tiden kommer den få ett meddelande om att hjälten blivit bortplockad.

4. Hantering av hjältar och föremål
1) Under den här serversammanslagningen kommer hjälteinformation att sparas, så som: hjältarnas nivå, utrustning, astreller, byggnader, akademin, vänner, kappsäck, diamanter, guld, kuponger, gille osv.
2) Efter serversammanslagningen nollställs arenarankingen.
3) Föremål som är till salu på marknaden påverkas inte av serversammanslagningen och kommer fortsätta vara till salu även efter sammanslagningen.
4) Efter serversammanslagningen kommer alla hjältar och fästningar flyttas tillbaka till Aftonstranden.

5. Namndubletter
1) Om två spelare har samma namn får den som registrerade sist byta namn. Spelet kommer automatiskt lägga till servernumret till namnet, ex. ”Hjälte004”
2) Efter serversammanslagningen får dessa spelare byta namn. Ett fönster kommer visas för dessa spelare första gången de loggar in efter sammanslagningen där de kan byta namn för att sedan fortsätta spela som vanligt (samma regler gäller

för namnbyte som för första gången man valde namn).
3) För gillen med samma namn fungerar det på samma sätt. Det nyare av de två kommer få sitt servernummer lagt till namnet, ex. ”Gille003”. För att byta namn trycker gillehövdingen helt enkelt på gilleknappen i snabbmenyn och följer

anvisningarna. Gillehövdingen måste byta namn på gillet för att det ska vara möjligt att gå in på gillemenyn. Gillechatten kommer dock fungera som vanligt.

6. Att tänka på efter serversammanslagningen
1) Tankningsfunktionen kommer fungera som tidigare.
2) Serversammanslagningen påverkar inte vilken server du ska välja när du loggar in, utan du loggar in som tidigare. En spelare med hjältar på båda servrarna väljer vilken hjälte de vill logga in på genom att välja den server hjälten

startade på.

7. Efter serversammanslagningen ställs veckans gillekrig in. Ny lottning kommer ske på söndag klockan 5 och sedan fortsätter gillekrigen som vanligt.