Hot

Nuvarande> Hem> Hot

Legend Online svenska kommer att stängas ner

Tid: 2022-11-07

Kära spelare,

 

Vi tackar för att ni alltid har stöttat och gillat Legend Online svenska. Men på grund av det minskande antalet spelare och högre kostnad för spelet måste vi tyvärr stänga ner Legend Online svenska den 25:e november 2022 klockan 11:00 (UTC+1). Tiden när vi stänger servern är som följs:

 

1. Den 11:e november 2022 klockan 11:00 (UTC+1): Tankningar stängs, nya spelare kan inte registrera karaktärer i spelet, gamla spelare kan logga in och spela men kan inte tanka längre.

2. Den 25:e november 2022 klockan 11:00 (UTC+1): Spelet stängas ner, servern samt all kundservice stängs. Ni kommer inte att kunna logga in efter att servern stängts. All kontodata och alla karaktärer i spelet kommer att rensas helt.

 

För att tacka alla våra spelare som har stöttat Legend Online i dessa år kommer vi att ha ett förmånspaket för er:

1.I kampanjen som inleds den 14 novemberBra evenemang i spelet för att tillbringa den bästa återstående tiden tillsammans.

13 gånger antalet belöningar med gyllene stav.

2Nytt mode på nätet inom Golden Tree-evenemanget och öka antalet modenyheter

2. Om spelare i Legend Online har skapat en karaktär i webbspelet Naruto Online innan den 25:e november 2022 så kan ni kontakta Naruto Onlines kundtjänst för att få ett superförmånspaket. Naruto Onlinehttps://naruto.oasgames.com/en/

 

Vi är lika ledsna som er över att behöva skiljas från Legend Online svenska. Med er sällskap har vi tillbringat otaliga lyckliga stunder tillsammans, och er stöd har alltid varit den största uppmuntran för oss! Ert tålamod och er förståelse kommer att bli minnen som vi aldrig kommer att glömma! Spelets drifts- och utvecklingsteam vill uttrycka vårt tack till alla lojala spelare och be om ursäkt för besväret som orsakas av denna uppsägning!

Legend Online svenska-teamet